2643081246 7ο χλμ Λευκάδος - Βόνιτσας (Θέση Χημαδιό Περατιάς), Βόνιτσα sotiristsoutsis262@gmail.com
hero image


 

Επισκευή Και Συντήρηση Πλοίων 
ST Wood Works - Τσούτσης Σωτήριος - ΒόνιτσαΗ επιχείρηση ST Woodworks του Τσούτση Σωτήρη είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία που βρίσκεται στο 7ο χλμ Λευκάδος - Βόνιτσας
και ασχολείται με την επισκευή και συντήρηση ξύλινων πλοίων. Η εμπειρία και η εξειδίκευση του Τσούτση Σωτήρη και της ομάδας
του στον τομέα της επισκευής και συντήρησης ξύλινων πλοίων είναι αδιαμφισβήτητη.
Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες σε πλοία όλων των μεγεθών και ειδικεύεται στην ανακατασκευή, επισκευή και συντήρηση ξύλινων πλοίων.

 


Η επισκευή και συντήρηση των ξύλινων τμημάτων πλοίων είναι μια διαδικασία που απαιτεί προσοχή και εμπειρία. Τα ξύλινα τμήματα ενός πλοίου, όπως η κατασκευή του καταστρώματος, οι κάθετες και οι οριζόντιες επιφάνειες και τα κατάρτια, εκτίθενται στα στοιχεία της φύσης και χρειάζονται τακτική συντήρηση για να διατηρήσουν την ανθεκτικότητά τους.

Η πρώτη φάση της επισκευής είναι η αφαίρεση των παλιών και κατεστραμμένων τμημάτων του ξύλου. Αυτό γίνεται με τη χρήση εργαλείων, όπως σφυριά, κονταροπρίονα και λειαντικά μηχανήματα. Στη συνέχεια, το νέο ξύλο πρέπει να επιλεγεί με προσοχή και να τοποθετηθεί με τη βοήθεια ειδικών κολλητικών υλικών και βιδών.

Μετά την επισκευή, τα ξύλινα τμήματα πρέπει να συντηρούνται τακτικά. Αυτό περιλαμβάνει την εφαρμογή κεριού ή λαδιού για να προστατεύσετε το ξύλο από το νερό και τον ήλιο.

 

 

     
     
 

Η επισκευή και συντήρηση ιστιοπλοϊκών σκαφών είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια και την απόλαυση του ιστιοπλοϊκού σας ταξιδιού. Τα ιστιοπλοϊκά σκάφη υπόκεινται σε συνεχή φθορά και φυσιολογική φθορά λόγω των συνθηκών της θάλασσας και των στοιχείων, καθώς και της χρήσης τους. Οι επισκευές και η συντήρηση πρέπει να γίνονται τακτικά, προκειμένου να διατηρηθεί η ασφάλεια του σκάφους και η ομαλή λειτουργία του.

Μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της συντήρησης είναι η καθαριότητα του σκάφους. Η συσσώρευση αλατιού, βρωμιάς και άλλων ρύπων μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στο σκάφος. Η καθαριότητα πρέπει να διατηρείται τακτικά, καθώς και η σωστή αποθήκευση του σκάφους, η αντικατάσταση των αμεσων ελατηρίων και η επισκευή των ζημιών του κάλυμματος του σκάφους.