2643081246 7ο χλμ Λευκάδος - Βόνιτσας (Θέση Χημαδιό Περατιάς), Βόνιτσα sotiristsoutsis262@gmail.com

ST Wood Works
Τσούτσης Σωτήριος - Επισκευή Και Συντήρηση Πλοίων - Βόνιτσα


Η επιχείρηση ST Woodworks του Τσούτση Σωτήρη είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία που βρίσκεται στο 7ο χλμ Λευκάδος - Βόνιτσας και ασχολείται με την επισκευή και συντήρηση ξύλινων πλοίων. Η εμπειρία και η εξειδίκευση του Τσούτση Σωτήρη και της ομάδας του στον τομέα της επισκευής και συντήρησης ξύλινων πλοίων είναι αδιαμφισβήτητη. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες σε πλοία όλων των μεγεθών και ειδικεύεται στην ανακατασκευή, επισκευή και συντήρηση ξύλινων πλοίων.

Η επιχείρηση ST Woodworks διαθέτει τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία για να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες της. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται περιλαμβάνουν την επισκευή των ξύλινων κατασκευών του πλοίου, την αλλαγή ξύλινων κομματιών, την αντικατάσταση των ξύλινων πλαισίων και άλλες σχετικές εργασίες.

 

 

Επισκευή Και Συντήρηση Πλοίων

Επισκευή Και Συντήρηση Πλοίων

Τα ξύλινα τμήματα ενός πλοίου, όπως η κατασκευή του καταστρώματος, οι κάθετες και οι οριζόντιες επιφάνειες και τα κατάρτια, εκτίθενται στα στοιχεία της φύσης και χρειάζονται τακτική συντήρηση για να διατηρήσουν την ανθεκτικότητά τους.

Περισσότερα

Μετά την επισκευή, τα ξύλινα τμήματα πρέπει να συντηρούνται τακτικά. Αυτό περιλαμβάνει την εφαρμογή κεριού ή λαδιού για να προστατεύσετε το ξύλο από το νερό και τον ήλιο.

Περισσότερα